Hejla!

Se morda pripravljaš na svojo poroko? 😊 V glavi imaš tisoč stvari in opravkov, ki jih je treba urediti, saj želiš, da bo vse popolno in »po tvoje«. Želiš, da se boste na ta tvoj poseben dan vsi počutili dobro in da tudi ti ne boš v stresu, ampak boš uživala.

Ti lahko pri tem malce pomagam?

Sem Ema Pirnar in najbolj sem srečna, ko slišim, da se nekdo poroči. ❤️ Ukvarjam se namreč z (recikliranimi) unikatnimi, ročno izdelanimi dekoracijami za poroko, ki so narejeni popolnoma po meri in željah mojih strank.

Če si želiš biti nekaj posebnega, če želiš, da bo tvoja poroka unikatna in narejena točno tako, kot si ti želiš, če želiš uporabiti kakšno svoje (staro) ogledalo, les,… in če želiš prihraniti čas in stres za vsaj en del priprav mi dovoli, da ti pomagam. 

Naredila sem tečaj oblikovanja napisov na različne medije oziroma podlage. Za najino poroko sem naredila vso dekoracijo sama in se naučila, da je treba tudi največje malenkosti načrtovat in vzet v zakup ter da ti to vzame kar nekaj časa.

Pripravila pa sem tudi že dekoracijo za moje stranke

Za najin dan sva potrebovala resnično pravljično izvedbo dekoracije. Ema se je pri tem zelo potrudila, najprej sem ji povedala kaj in kako si želim, nato pa sem ji delo totalno prepustila, saj sem vedela da ji na tem področju lahko popolnoma zaupam. Končano delo je bilo zelo dobro opravljeno, oba sva bila res presrečna nad preprosto ustvarjenimi detajli. Izkušnje so bile v vseh pogledih odlične – od komunikacije in časovnice do izvedbe in njenega poglobljenega razumevanja naših želja. Hvala Emi za odlično opravljeno delo in hvala da sem ti lahko zaupala. Toplo priporočam vsem, ki se boste odločali o preprosti, natančno izvedljivi in simpatični dekoraciji za poroko.

Urška U.

Z Emo sva se povezali že kar zgodaj, že ob mislih na organizacijo in pripravo na poroko. V mojih mislih je bilo mnogo idej, ki pa jih sama nisem znala povsem zrealizirati. Ema je prisluhnila vsem mojim željam in hitro podala usmeritve, s katerimi so želje lahko postale bolj slikovite in predvsem resnične. S svojo odprtostjo in mirnim pristopom mi je bila že v začetni fazi v veliko pomoč, saj sva lahko skupaj poiskali rešitve z izbiro materiala, pisal itd.. Vsako željo je skrbno premislila, podala svoje mnenje in se tudi hitro oglasila z že izdelanim primerom izdelanega vzorca iz katerega sva nato izhajali naprej. Vključili sva naravne materiale in kaligrafski zapis, ki ga Ema s precizno natančnostjo, milo rečeno, res obvlada! 😊

Anita P.

KAJ PA DELAM, KO NE USTVARJAM DEKORACIJ?

  • Sem žena in mama dvema.
  • Rada hodim v hribe, rolam in kolesarim, samo da sem zunaj in v naravi. 😊
  • Ne maram vampov. 😀
  • Rada potujem – čim dlje, tem bolje. XD
  • Moj mali vrt mi predstavlja sprostitev in veselje.
  • Lotim se tudi različnih diy projektov.
  • Preživljanje časa z mojim najbljižjimi mi je zelo dragoceno.