Za najin dan sva potrebovala resnično pravljično izvedbo dekoracije. Ema se je pri tem zelo potrudila, najprej sem ji povedala kaj in kako si želim, nato pa sem ji delo totalno prepustila, saj sem vedela da ji na tem področju lahko popolnoma zaupam. Končano delo je bilo zelo dobro opravljeno, oba sva bila res presrečna nad preprosto ustvarjenimi detajli. Izkušnje so bile v vseh pogledih odlične – od komunikacije in časovnice do izvedbe in njenega poglobljenega razumevanja naših želja. Hvala Emi za odlično opravljeno delo in hvala da sem ti lahko zaupala. Toplo priporočam vsem, ki se boste odločali o preprosti, natančno izvedljivi in simpatični dekoraciji za poroko.

Urška U.

Z Emo sva se povezali že kar zgodaj, že ob mislih na organizacijo in pripravo na poroko. In teh mojih misli ni bilo malo, še posebej v fazi brainstorminga 😀 V mojih mislih je bilo mnogo idej, ki pa jih sama nisem znala povsem zrealizirati.

Ema je prisluhnila vsem mojim željam in hitro podala usmeritve, s katerimi so želje lahko postale bolj slikovite in predvsem resnične. S svojo odprtostjo in mirnim pristopom mi je bila že v začetni fazi v veliko pomoč, saj sva lahko skupaj poiskali rešitve z izbiro materiala, pisal itd.. Kljub velikim željam, ki so se predvsem povezovale s količinskim številom izdelkov, ki sem jih potrebovala, te za Emo sploh niso bile ovira. Vsako željo je skrbno premislila, podala svoje mnenje in se tudi hitro oglasila z že izdelanim primerom izdelanega vzorca iz katerega sva nato izhajali naprej.
Vključili sva naravne materiale in kaligrafski zapis, ki ga Ema s precizno natančnostjo, milo rečeno, res obvlada! 😊 Ema je s svojimi ročnimi spretnostmi poskrbela za najino celostno podobo, ki se je krasno dopolnila s celotno grafično podobo poročnega dne. Dogodek je tako dobil zaokroženo celoto, ki so jo najini gostje lahko doživeli v obliki posvetil, sedežnega reda, ki so jim ostali tudi v trajen in lep spomin. Zares sem ji hvaležna, ker je s svojimi usmeritvami in deli pripomogla, da je dan lahko ostal v res najlepšem spominu tudi zaradi vseh izbranih detajlov.
Posredno pa je bila Ema s svojimi ustvarjalnimi idejami in izdelki, vključena tudi v še nekaj dogodkov, ki mi bodo ostali v nepozabnem spominu. In sicer pri pripravi detajlov moje dekliščine in pa kasnejšega tako imenovanega babyshowerja. 😊 Oba je povezovala prijetno izbrana celostna grafična podoba, rdeča nit z izbiro detajlov v obliki zapisov, grafik. Tako preprosto se loti vsega tega, a hkrati ustvari tako krasne izdelke, ki so res dragocen spomin. Ima res dober občutek za izbiro materialov, zapisov, barv … ki se povežejo v smiselno dovršene celote in oblike. In predvsem obvlada razmišljati »out of the box«, to mi je pri njej reeees všeč!

Anita P.